Skip links

Een huis kopen

met pandinzicht

Een huis kopen is een spannend proces en doe je niet elke dag. Ontdek hier wat er bij komt kijken. Hulp nodig? We helpen je graag bij het aankopen van een woning. 

Gratis adviesgesprek?

Plannen om een huis te kopen? Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

aankoopproces woning

Stappen voor het kopen van een huis

Bij het zoeken en kopen van een huis doorloop je doorgaans de volgende stappen.

Zoeken

Zet je budget, eisen en wensen op een rijtje, eventueel samen met een aankoopmakelaar. Je kunt nu gericht gaan zoeken op websites als funda.

Bezichtigen

Zie je een huis waar je interesse in hebt? Plan een afspraak in voor een bezichtiging.

Bieden & Onderhandelen

Wil je de woning kopen, dan kun je een bod uitbrengen bij de verkoopmakelaar. Soms gaat het bij inschrijving en een andere keer is er ruimte om te onderhandelen.

Kopen & Overdracht

Als je overeenstemming hebt bereikt met de verkoper, teken je een koopovereenkomst. Na enige tijd volgt de overdracht bij de notaris.

informatie woning kopen

Gratis tips & advies voor het kopen van een huis

Hier vind je handige tips en checklists die jou kunnen helpen bij het
kopen van een woning. 

Kosten bij kopen huis >

Hoe koop je een huis >

Bezichtiging huis voorbereiden >

Wat is een voorlopig koopcontract >

wat doet een aankoopmakelaar

Hulp bij het aankopen van een huis

Eerst kopen of eerst verkopen? Is dit huis wel geschikt voor mij? Wat moet ik bieden? Zitten er geen addertjes onder het gras? Wat als er gebreken zijn na de oplevering?

Deze en andere vragen komen vaak voor bij het kopen van een huis. Met Pandinzicht als aankoopmakelaar sta je er niet alleen voor en krijg je antwoord op al jouw vragen! Iemand met kennis van zaken die jouw belangen behartigt en jou begeleidt.

Mirjam van de Kuilen
jouw aankoopmakelaar

4 voordelen van een aankoopmakelaar

Kennis van de markt

De woningprijzen kunnen snel veranderen. Een aankoopmakelaar is steeds op de hoogte van de actuele prijzen en van andere ontwikkelingen op de woningmarkt.

Betaal niet te veel

Als aankoopmakelaar voeren we namens jou de onderhandelingen met als doel een zo laag mogelijke koopprijs te behalen.

Koop geen kat in de zak

Als je verliefd wordt op een huis dan zie je soms de mindere kanten niet meer. Wij kijken met een kritische blik naar een huis, zodat je goed kunt afwegen of dit inderdaad jouw droomhuis is.

Hulp bij al je vragen

Klopt de koopovereenkomst? Wat als er verborgen gebreken zijn? Een aankoopmakelaar is op de hoogte van wet- en regelgeving en kijkt mee met de juridische zaken.

appartement of huis kopen?

Welke woning wil jij kopen?

Koop je voor de eerste keer een huis of heb je nu al een woning? Of wil je juist een appartement kopen? Hieronder staan 3 mogelijke situaties. Als je er op klikt krijg je handige tips en informatie. 

referenties aankoop woning

Deze tevreden klanten kochten een huis met onze hulp

Aankoopmakelaar Barneveld

Mirjam van de Kuilen is een betrouwbare, vriendelijke, betrokken en transparante makelaar. De lijntjes zijn kort en ze communiceert helder. Haar benadering is persoonlijk en flexibel; ze denkt echt met je mee en houdt je belangen voor ogen. Door onze positieve ervaringen met haar als aankoopmakelaar hebben we haar ook gevraagd om als verkoopmakelaar op te treden.

koper - tweekapper barneveld
aankoopmakelaar voorthuizen tussenwoning

Door haar inzet was het hele proces van een huis zoeken tot een huis kopen veel relaxter en hadden we een veel zekerder gevoel over de keuze die we hebben gemaakt. Mirjam heeft duidelijk verstand van huizen en de huizenmarkt en wist heel goed haar advies op maat te maken voor ons. Niks dan goede woorden!

koper - tussenwoning voorthuizen
makelaar kootwijkerbroek hoekwoning

We vonden het heel erg moeilijk om een huis te vinden. Iedere keer te laat om een ​​bod uit te brengen. Ze heeft ook heel goed met ons gecommuniceerd en we konden via Pandinzicht snel ons droomhuis vinden en een juist bod uitbrengen.

koper - hoekwoning kootwijkerbroek
ons werkgebied

Kennis van jouw regio

Pandinzicht is werkzaam in het midden van Nederland, op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Wij zijn gevestigd in Barneveld en zijn onder andere werkzaam in de volgende plaatsen.

makelaar freelance vastgoed marketing communicatie
op zoek naar een ander huis?

Gratis zoekservice

Ben je op zoek naar een andere woning en wil je als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Schrijf je dan gratis in.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.