Skip links

Help zelf mee

Zelf je huis verkopen

met Pandinzicht

Wil je zelf je huis verkopen? Dat kan bij Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed. Jij doet zelf de bezichtigingen, wij doen de rest. Help zelf mee met de verkoop van jouw huis en bespaar tot duizenden euro’s. Voor een vast tarief weet je precies waar je aan toe bent.

je woning zelf verkopen

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je er tijd voor en vind je het leuk om jouw huis te laten zien aan potentiële kopers? Dan is het een optie om zelf een deel van de verkoop te doen. Met alle vragen kun je natuurlijk bij ons terecht!

Adviesgesprek

We komen bij je langs voor de woningopname en bepalen samen de vraagprijs en verkoopstrategie. Ook krijg je direct handige tips voor het verkoopklaar maken van jouw huis.

Presentatie & promotie

Onze fotograaf maakt professionele foto's en plattegronden. We maken een op maat gemaakte digitale brochure en plaatsen jouw huis op o.a. funda.

Bezichtigingen

De bezichtigingen doe je zelf. Wij doen de onderhandelingen om voor jou de beste prijs en voorwaarden eruit te halen.

Koopovereenkomst

We checken alles juridisch en leggen alle afspraken vast in een koopovereenkomst. Met de overdracht ga je samen met de koper naar de notaris.

Zelf je huis verkopen

samen met Pandinzicht
2095
1895,- All-in prijs
  • Woningopname
  • Advies verkoopprijs
  • Foto's en plattegronden
  • Digitale brochure
  • Verkoopbord
  • Funda plaatsing
  • Onderhandelingen
  • Opstellen koopovereenkomst
  • Begeleiding verkooptraject

Wat is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag een online waardebepaling aan. Je ontvangt een indicatie van jouw woningwaarde binnen 24 uur in je mailbox. Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan maken we graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan huis. Vul het formulier in met jouw keuze en je hoort van ons!

Ja, ik wil mijn woning zelf verkopen

Ben je er al uit en wil je je woning samen met Pandinzicht verkopen? Meld je dan direct aan. 

zelf huis verkopen makelaar
handig om te weten

9 tips voor het geven van een bezichtiging

Met alleen de geur van een vers gebakken appeltaart kom je er niet… We hebben 9 tips voor jou op een rijtje gezet om zelf bezichtigingen te verzorgen. 

Referentie

verkoper knoopkruid 12 - voorthuizen

De samenwerking met Mirjam van Pandinzicht verliep goed. Transparante werkwijze. Alles was snel geregeld. Wij hebben de bezichtigingen zelf gedaan. Communicatie verliep vlot. Mede door deze manier van werken was ons huis binnen een week verkocht.

makelaar Voorthuizen
huis verkopen makelaar
de voordelen van pandinzicht

Daarom kies je Pandinzicht als makelaar

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Geen tientallen woningen te koop, dus meer tijd voor jou. Niks afraffelen! We verzorgen alles tot in de puntjes. Dat merk je.

6 dagen en avonden bereikbaar

Je huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Je wilt niet alleen de beste deal, maar ook dat alles snel en prettig verloopt. We staan altijd voor je klaar.

Jarenlange ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis van de woningmarkt en wet- en regelgeving, zijn wij dé makelaar die jou kan helpen bij een zorgeloze verkoop. Onverwachte situaties en problemen? Daar helpen wij je graag bij.

Transparant & betrouwbaar

Een makelaar die je kunt vertrouwen en waar je écht van op aan kunt. Bij ons ben je verzekerd van een open en duidelijke communicatie. We houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Beloofd!

Presentatiepakket

Professionele fotografie, plattegronden en een op maat gemaakte digitale brochure. Dat krijg je standaard van ons. En als gecertificeerd verkoopstylist geven we je handige tips om je huis optimaal te presenteren.

Het beste resultaat

We zetten graag een extra stap om het beste resultaat voor jou te behalen.

Verkoop door makelaar

Toch liever alles door de makelaar laten doen?

Laat je liever alles aan de makelaar over? Dat kan natuurlijk ook. Ook daarbij kan Pandinzicht jou helpen. 
Ontdek hoe dat in zijn werk gaat. 

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.
Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.