Skip links

Verkoopmakelaar

Kies een makelaar

kies Pandinzicht

Je huis verkopen kan stressvol zijn. Pandinzicht zorgt niet alleen voor de beste deal, maar ook dat alles prettig verloopt. We begeleiden je tijdens én na het hele proces.

huis verkopen makelaar

Huis verkopen?

Kies een makelaar die bij jou past!

Het verkopen van je huis is een belangrijk moment in je leven. We helpen jou om het traject zo goed mogelijk te laten verlopen én natuurlijk het beste resultaat te bereiken. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken aanpak en staan 6 dagen én avonden per week voor jou klaar!

onze aanpak

De 5 stappen om jouw huis te verkopen.

01

/ Voorbereiding

Met elkaar bepalen we de verkoopprijs en strategie. We verzamelen alle informatie en je ontvangt advies om jouw huis zo goed mogelijk verkoopklaar te maken.

02

/ Presentatie & Promotie

We presenteren jouw huis optimaal op o.a. funda. Denk aan professionele foto's, 360 graden foto's, plattegronden, video en een op maat gemaakte brochure. Zo krijg jij de beste prijs voor jouw huis.

03

/ Bezichtigingen

We nemen ruim de tijd voor bezichtigingen zodat een kijker een goed beeld krijgt van jouw huis. Je hebt 1 contactpersoon die de bezichtigingen en alle communicatie verzorgd. Met jou en met de kijkers.

04

/ Onderhandelingen

Wij voeren de onderhandelingen om het beste resultaat voor jou te halen. Alle afspraken leggen we vast in een koopovereenkomst.

05

/ Oplevering & Overdracht

We zorgen dat de eindinspectie goed verloopt en gaan mee naar de notaris voor de overdracht. Als er na de overdracht nog problemen ontstaan, staan we natuurlijk ook voor jou klaar.

huis verkopen makelaar
de voordelen van pandinzicht

Daarom kies je Pandinzicht als makelaar

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Geen tientallen woningen te koop, dus meer tijd voor jou. Niks afraffelen! We verzorgen alles tot in de puntjes. Dat merk je.

6 dagen en avonden bereikbaar

Je huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Je wilt niet alleen de beste deal, maar ook dat alles snel en prettig verloopt. We staan altijd voor je klaar.

Jarenlange ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis van de woningmarkt en wet- en regelgeving, zijn wij dé makelaar die jou kan helpen bij een zorgeloze verkoop. Onverwachte situaties en problemen? Daar helpen wij je graag bij.

Transparant & betrouwbaar

Een makelaar die je kunt vertrouwen en waar je écht van op aan kunt. Bij ons ben je verzekerd van een open en duidelijke communicatie. We houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Beloofd!

Standaard uitgebreid presentatiepakket

Professionele fotografie, 360° foto's, video, plattegronden en een op maat gemaakte brochure. Dat krijg je standaard van ons. En als gecertificeerd verkoopstylist geven we je handige tips om je huis optimaal te presenteren.

De beste positie op funda

Met ca. 5 miljoen bezoekers per maand gaan we altijd voor de beste positie op funda! Met een uitgebreid presentatiepakket en slimme technieken verkopen we jouw huis voor de beste prijs.

Het beste resultaat

We zetten graag een extra stap om het beste resultaat voor jou te behalen. Extra bezichtigingen voor een nóg betere prijs? Voor ons vanzelfsprekend.

pandinzicht
wist je dat?

Pandinzicht schrijft ook voor funda.nl

Pandinzicht wordt als expert door funda ingeschakeld om artikelen en blogs voor huizenzoekers- en verkopers te schrijven.

Hieronder een aantal voorbeelden van artikelen die we voor funda hebben geschreven. 

pandinzicht

Wat is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag een online waardebepaling aan. Je ontvangt een indicatie van jouw woningwaarde binnen 24 uur in je mailbox. Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan maken we graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan huis. Vul het formulier in met jouw keuze en je hoort van ons!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

Tarief makelaar

Benieuwd naar ons tarief?

Ons tarief is afhankelijk van het type woning. Uiteraard komen we graag langs om een voorstel op maat te maken. Wil je eerst een prijsvoorstel per mail ontvangen? Ook dat kan. Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een prijs per mail. 

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

Referenties makelaar

Deze woningen hebben we succesvol verkocht

Bekijk hoe we deze woningen verkocht hebben. 

ons werkgebied

Kennis van jouw regio

Pandinzicht is werkzaam in het midden van Nederland, op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Wij zijn gevestigd in Barneveld en zijn onder andere werkzaam in de volgende plaatsen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.