Skip links

Makelaar Achterveld?

Kies pandinzicht

Ben je op zoek naar een makelaar in Achterveld en omgeving? Pandinzicht heeft 15+ jaar ervaring en is ook actief in jouw plaats. We zijn goed op de hoogte van alle ins en outs van de lokale woningmarkt. Bij Pandinzicht ben je aan het juiste adres!

Gratis adviesgesprek?

Plannen om een woning te kopen of te verkopen in Achterveld? Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

Huis verkopen achterveld

Verkoopmakelaar Achterveld

Wil je een huis verkopen in Achterveld? Als lokale makelaar staan we graag voor je klaar. Er komt een hoop kijken bij het verkopen van een huis. Hoe fijn is het als er iemand is die met je mee denkt, adviseert en met je wie je altijd kunt overleggen. Zo zijn we ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar. Alles om jouw huis succesvol te verkopen!​

huis verkopen makelaar
makelaar achterveld

Huis kopen Achterveld

Aankoopmakelaar Achterveld

Zoek je een nieuwe woning in Achterveld of omgeving? Wij helpen je graag om jouw droomhuis aan te kopen. Als lokale aankoopmakelaar zijn we goed op de hoogte van de woningmarkt. Zo zit je als koper dicht bij het vuur!

Wat is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling Achterveld

Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag een online waardebepaling aan. Je ontvangt een indicatie van jouw woningwaarde binnen 24 uur in je mailbox. Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan maken we graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan huis. Vul het formulier in met jouw keuze en je hoort van ons!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

't Laantje 11

Verkocht in Achterveld

Deze woning in Achterveld is succesvol verkocht door Pandinzicht.

Wat vinden anderen van Pandinzicht?

Wie is Pandinzicht

Over Pandinzicht

Mirjam van de Kuilen heeft in 2017 Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed opgericht; een klein no-nonsense kantoor met persoonlijke aandacht voor jou en jouw huis. Samen met een foto-/videograaf en een online marketing expert zetten we jouw huis op de kaart!

In 2008 heeft Mirjam haar diploma Makelaar-taxateur onroerende zaken behaald en inmiddels ruim 15 jaar werkervaring opgedaan in makelaardij en vastgoed. 

15+
jaar ervaring in makelaardij en vastgoed
9,5
gemiddelde beoordeling op Funda
85+
woningen succesvol verkocht en aangekocht
huis verkopen makelaar

de voordelen van pandinzicht

Daarom kies je Pandinzicht als makelaar in Achterveld

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Je hebt altijd met 1 vaste persoon contact. Verder hebben we geen tientallen woningen te koop, dus meer tijd voor jou. Niks afraffelen! We verzorgen alles tot in de puntjes.

6 dagen en avonden bereikbaar

Je huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Je wilt niet alleen de beste deal, maar ook dat alles snel en prettig verloopt. Bij ons krijg je altijd een reactie binnen 24 uur.

15+jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis van de woningmarkt en wet- en regelgeving, zijn wij dé makelaar die jou kan helpen bij een zorgeloze verkoop. Onverwachte situaties en problemen? Daar helpen wij je graag bij.

Transparant & betrouwbaar

Een makelaar die je kunt vertrouwen en waar je écht van op aan kunt. Bij ons ben je verzekerd van een open en duidelijke communicatie. We houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Beloofd!

Standaard uitgebreid presentatiepakket

Professionele fotografie, 360° foto's, video, plattegronden en een op maat gemaakte brochure. Dat krijg je standaard van ons. En als gecertificeerd verkoopstylist geven we je handige tips om je huis optimaal te presenteren.

Funda expert

Pandinzicht schrijft expert artikelen voor funda.nl. We weten alle ins en outs. Met ca. 5 miljoen bezoekers per maand gaan we altijd voor de beste positie op funda! Met een uitgebreid presentatiepakket en slimme technieken verkopen we jouw huis voor de beste prijs.

Het beste resultaat

We zetten graag een extra stap om het beste resultaat voor jou te behalen. Extra bezichtigingen voor een nóg betere prijs? Voor ons vanzelfsprekend. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 9,5.

ons werkgebied

Kennis van jouw regio

Pandinzicht is werkzaam in het midden van Nederland, op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Wij zijn gevestigd in Barneveld en zijn onder andere werkzaam in de volgende plaatsen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.