Skip links

Kennismaken met Pandinzicht

Het gezicht

achter Pandinzicht

Mirjam van de Kuilen is de oprichter van Pandinzicht én jouw vaste contactpersoon.

'Als makelaar zet ik graag die extra stap om de koop of verkoop van jouw huis tot een succes te maken'. 

Wie is Pandinzicht

Over Pandinzicht

Mirjam van de Kuilen heeft in 2017 Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed opgericht; een klein no-nonsense kantoor met persoonlijke aandacht voor jou en jouw huis. Samen met een foto-/videograaf en een online marketing expert zetten we jouw huis op de kaart!

In 2008 heeft Mirjam haar diploma Makelaar-taxateur onroerende zaken behaald en inmiddels ruim 15 jaar werkervaring opgedaan in makelaardij en vastgoed. 

15+
jaar ervaring in makelaardij en vastgoed
9,5
gemiddelde beoordeling op Funda
85+
woningen succesvol verkocht en aangekocht
huis verkopen makelaar
de voordelen van pandinzicht

Daarom kies je Pandinzicht als makelaar

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Je hebt altijd met 1 vaste persoon contact. Verder hebben we geen tientallen woningen te koop, dus meer tijd voor jou. Niks afraffelen! We verzorgen alles tot in de puntjes.

6 dagen en avonden bereikbaar

Je huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Je wilt niet alleen de beste deal, maar ook dat alles snel en prettig verloopt.

15+jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis van de woningmarkt en wet- en regelgeving, zijn wij dé makelaar die jou kan helpen bij een zorgeloze verkoop. Onverwachte situaties en problemen? Daar helpen wij je graag bij.

Transparant & betrouwbaar

Een makelaar die je kunt vertrouwen en waar je écht van op aan kunt. Bij ons ben je verzekerd van een open en duidelijke communicatie. We houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Beloofd!

Standaard uitgebreid presentatiepakket

Professionele fotografie, 360° foto's, video, plattegronden en een op maat gemaakte brochure. Dat krijg je standaard van ons. En als gecertificeerd verkoopstylist geven we je handige tips om je huis optimaal te presenteren.

Funda expert

Pandinzicht schrijft expert artikelen voor funda.nl. We weten alle ins en outs. Met ca. 5 miljoen bezoekers per maand gaan we altijd voor de beste positie op funda! Met een uitgebreid presentatiepakket en slimme technieken verkopen we jouw huis voor de beste prijs.

Het beste resultaat

We zetten graag een extra stap om het beste resultaat voor jou te behalen. Extra bezichtigingen voor een nóg betere prijs? Voor ons vanzelfsprekend. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 9,5.

Interview Funda

Verstand van online marketing

Onlangs heeft funda een interview met Pandinzicht gehouden omdat we als makelaar erg actief zijn met online marketing. Potentiële kopers zoeken bijna allemaal op internet naar hun droomhuis, en daarom is het belangrijk dat jouw woning goed vindbaar is op o.a. Google.  

Wil jij ook dat jouw woning online zo goed mogelijk gevonden wordt? Kies dan voor Pandinzicht!

waarom pandinzicht online marketing makelaar

werkgebied pandinzicht

Kennis van jouw regio

Pandinzicht is werkzaam in het midden van Nederland, op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Wij zijn gevestigd in Barneveld en zijn onder andere werkzaam in de volgende plaatsen.

pandinzicht
wist je dat?

Pandinzicht schrijft ook voor funda.nl

Pandinzicht wordt als freelance expert door funda ingeschakeld om artikelen en blogs voor huizenzoekers- en verkopers te schrijven.

Hieronder een aantal voorbeelden van artikelen die we voor funda hebben geschreven.

pandinzicht

Wat is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag een online waardebepaling aan. Je ontvangt een indicatie van jouw woningwaarde binnen 24 uur in je mailbox. Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan maken we graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan huis. Vul het formulier in met jouw keuze en je hoort van ons!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

referenties pandinzicht

Deze woningen hebben we succesvol verkocht

Bekijk hoe we deze woningen verkocht hebben. 

Sociale media

Volg Pandinzicht op sociale media​

Volg Pandinzicht op InstagramFacebookYouTube en ons WhatsApp kanaal. Zo ben je steeds op de hoogte van het laatste nieuws en het nieuwste aanbod!

This element has been deprecated. Please use Instagram Feed plugin and its shortcode to add the feed to your page.
Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.