Skip links

Verkoopstyling

door Pandinzicht

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken! Verkoopstyling zorgt ervoor dat jouw woning sneller en voor een betere prijs wordt verkocht.

Gratis adviesgesprek?

Plannen om een woning te kopen of te verkopen? Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

verkoopstyling huis

Waarom verkoopstyling?

Een goed gestylde woning valt beter op en trekt meer potentiële kopers aan. Uit onderzoek blijkt dat een investering in verkoopstyling zorgt voor een hogere verkoopprijs. Kies je Pandinzicht als makelaar dan krijg je van ons gratis tips voor de verkoopstyling van jouw huis!

verkoopstyling
verkoopstyling Voor
verkoopstyling Na

verkoopstyling Voor & NA

Maak het verschil met verkoopstyling

Met slimme aanpassingen maak je een woning aantrekkelijk voor een grotere doelgroep. Bekijk dit voorbeeld maar eens. Deze woning is door Pandinzicht verkocht. Op ons advies is gebruik gemaakt van lichte en neutrale kleuren.

Wil jij ook je huis verkopen en gebruik maken van onze tips? Als gecertificeerd verkoopstylist komen we graag bij je langs!

verkoopstyling leegstaande woning

Digitale verkoopstyling in 3D

Moet je een leegstaande woning helemaal gaan inrichten? Dat is niet altijd nodig. Pandinzicht kan ook digitale verkoopstyling verzorgen met een 3D-impressie. Potentiële kopers zien direct wat de mogelijkheden zijn van een woning. Bij leegstaande woningen trekt dit mensen over de streep. Ze zien dan wat er in een kamer past en krijgen zo een sfeervol beeld te zien in plaats van een kale kamer.

digitale verkoopstyling Voor
verkoopstyling Na

haal meer uit de verkoop van je huis

Gratis e-book verkoopstyling

Ontvang gratis tips en advies voor het stylen van jouw woning en maak je huis klaar voor de verkoop. Zo behaal je de beste prijs!

huis verkopen makelaar
de voordelen van pandinzicht

Daarom kies je Pandinzicht als makelaar

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Je hebt altijd met 1 vaste persoon contact. Verder hebben we geen tientallen woningen te koop, dus meer tijd voor jou. Niks afraffelen! We verzorgen alles tot in de puntjes.

6 dagen en avonden bereikbaar

Je huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Je wilt niet alleen de beste deal, maar ook dat alles snel en prettig verloopt.

15+jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis van de woningmarkt en wet- en regelgeving, zijn wij dé makelaar die jou kan helpen bij een zorgeloze verkoop. Onverwachte situaties en problemen? Daar helpen wij je graag bij.

Transparant & betrouwbaar

Een makelaar die je kunt vertrouwen en waar je écht van op aan kunt. Bij ons ben je verzekerd van een open en duidelijke communicatie. We houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Beloofd!

Standaard uitgebreid presentatiepakket

Professionele fotografie, 360° foto's, video, plattegronden en een op maat gemaakte brochure. Dat krijg je standaard van ons. En als gecertificeerd verkoopstylist geven we je handige tips om je huis optimaal te presenteren.

Funda expert

Pandinzicht schrijft expert artikelen voor funda.nl. We weten alle ins en outs. Met ca. 5 miljoen bezoekers per maand gaan we altijd voor de beste positie op funda! Met een uitgebreid presentatiepakket en slimme technieken verkopen we jouw huis voor de beste prijs.

Het beste resultaat

We zetten graag een extra stap om het beste resultaat voor jou te behalen. Extra bezichtigingen voor een nóg betere prijs? Voor ons vanzelfsprekend. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 9,5.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.