Skip links

Makelaar Barneveld?

kies Pandinzicht

Ben je op zoek naar een makelaar in Barneveld? Pandinzicht heeft 15+ jaar ervaring en is heel actief in Barneveld. We zijn goed op de hoogte van alle ins en outs van de lokale woningmarkt.​

Gratis adviesgesprek?

Plannen om een woning in Barneveld te kopen of te verkopen? Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

Huis verkopen in Barneveld

Verkoopmakelaar Barneveld

Zoek je een makelaar in Barneveld voor de verkoop van jouw huis? Als lokale makelaar staan we graag voor je klaar. Er komt een hoop kijken bij het verkopen van een huis. Hoe fijn is het als er iemand is die met je mee denkt, adviseert en met je wie je altijd kunt overleggen. Zo zijn we ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar. Alles om jouw huis succesvol te verkopen!

makelaar barneveld
Aankoopmakelaar Barneveld

Aankoopmakelaar Barneveld

Aankoopmakelaar Barneveld

Zoek je een nieuwe woning in Barneveld? Wij helpen je graag om jouw droomhuis aan te kopen. Als lokale aankoopmakelaar zijn we goed op de hoogte van de woningmarkt. Zo zit je als koper dicht bij het vuur!

Wat is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling Barneveld

Wil je weten wat jouw huis waard is? Vraag een online waardebepaling aan. Je ontvangt een indicatie van jouw woningwaarde binnen 24 uur in je mailbox. Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan maken we graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan huis. Vul het formulier in met jouw keuze en je hoort van ons!

Altijd binnen 1 werkdag een reactie

referenties barneveld

Huis in Barneveld verkopen?​

Als makelaar in Barneveld heeft Pandinzicht al veel woningen in deze omgeving verkocht. Deze tevreden verkopers zijn jou voorgegaan. 

Wat vinden anderen van Pandinzicht?

Wie is Pandinzicht

Over Pandinzicht

Mirjam van de Kuilen heeft in 2017 Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed opgericht; een klein no-nonsense kantoor met persoonlijke aandacht voor jou en jouw huis. Samen met een foto-/videograaf en een online marketing expert zetten we jouw huis op de kaart!

In 2008 heeft Mirjam haar diploma Makelaar-taxateur onroerende zaken behaald en inmiddels ruim 15 jaar werkervaring opgedaan in makelaardij en vastgoed. 

15+
jaar ervaring in makelaardij en vastgoed
9,5
gemiddelde beoordeling op Funda
85+
woningen succesvol verkocht en aangekocht
huis verkopen makelaar
de voordelen van pandinzicht

Daarom kies je Pandinzicht als makelaar in Barneveld

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Je hebt altijd met 1 vaste persoon contact. Verder hebben we geen tientallen woningen te koop, dus meer tijd voor jou. Niks afraffelen! We verzorgen alles tot in de puntjes.

6 dagen en avonden bereikbaar

Je huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Je wilt niet alleen de beste deal, maar ook dat alles snel en prettig verloopt. Bij ons krijg je altijd een reactie binnen 24 uur.

15+jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis van de woningmarkt en wet- en regelgeving, zijn wij dé makelaar die jou kan helpen bij een zorgeloze verkoop. Onverwachte situaties en problemen? Daar helpen wij je graag bij.

Transparant & betrouwbaar

Een makelaar die je kunt vertrouwen en waar je écht van op aan kunt. Bij ons ben je verzekerd van een open en duidelijke communicatie. We houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Beloofd!

Standaard uitgebreid presentatiepakket

Professionele fotografie, 360° foto's, video, plattegronden en een op maat gemaakte brochure. Dat krijg je standaard van ons. En als gecertificeerd verkoopstylist geven we je handige tips om je huis optimaal te presenteren.

Funda expert

Pandinzicht schrijft expert artikelen voor funda.nl. We weten alle ins en outs. Met ca. 5 miljoen bezoekers per maand gaan we altijd voor de beste positie op funda! Met een uitgebreid presentatiepakket en slimme technieken verkopen we jouw huis voor de beste prijs.

Het beste resultaat

We zetten graag een extra stap om het beste resultaat voor jou te behalen. Extra bezichtigingen voor een nóg betere prijs? Voor ons vanzelfsprekend. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 9,5.

ons werkgebied

Kennis van jouw regio

Pandinzicht is makelaar in Barneveld en werkzaam in het midden van Nederland, op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Wij zijn onder andere actief in de volgende plaatsen.

pandinzicht
wist je dat?

Makelaar Barneveld schrijft voor Funda

Pandinzicht wordt als expert door funda ingeschakeld om artikelen en blogs voor huizenzoekers- en verkopers te schrijven.

Hieronder een aantal voorbeelden van artikelen die we voor funda hebben geschreven. 

pandinzicht
makelaar barneveld

Voordelen van Barneveld

Wonen in Barneveld

Als makelaar in Barneveld kunnen wij jou natuurlijk vertellen waarom het hier zo fijn wonen is:
- centrale ligging
- goede bereikbaarheid
- actief verenigingsleven en gemeenschapszin
- gezellig en bruisend centrum
- goede werkgelegenheid
- groot aanbod van scholen
- een groene omgeving

Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.