Skip links

Zelf je huis op Funda verkopen

Foto van Mirjam van de Kuilen
Mirjam van de Kuilen

06-48316886 | info@pandinzicht.com

LinkedIn >

Huis plaatsen op Funda

Wil je jouw huis verkopen en overweeg je om het zelf op Funda te plaatsen? Moet je een makelaar inschakelen of kun je het zelf afhandelen. Je hebt altijd een makelaar nodig om jouw huis op Funda te zetten. Wil je profiteren van lagere kosten door een deel van de verkoop zelf te doen? Dan is Pandinzicht dé oplossing voor jou!

Waarom je huis op Funda zetten?

Funda is het grootste online platform voor huizenverkoop in Nederland. Met miljoenen bezoekers per maand biedt Funda de beste kans om een koper te vinden. En wist je dat uit onderzoek is gebleken dat woningen die op Funda staan gemiddeld 2,8% meer opbrengen dan woningen die dat niet doen? Om de woning op Funda te plaatsen, heb je een makelaar nodig. Samen met een makelaar bepaal je een verkoopstrategie die past bij jouw wensen.

Zelf je huis verkopen op Funda

Vind je het leuk, heb je er tijd voor en zie je het zitten om zelf bezichtigingen te doen? Bij Pandinzicht is het mogelijk om zelf mee te helpen met de verkoop van jouw huis. Wij maken professionele foto’s, plattegronden en een digitale brochure van jouw huis en plaatsen dit op Funda. Zelf verzorg je de bezichtigingen. De onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst doen wij voor jou. Zo bespaar je op de makelaarskosten, wordt jouw huis optimaal gepresenteerd én profiteer je van de voordelen van een makelaar. 
Uiteraard kun je er bij Pandinzicht ook voor kiezen om de gehele verkoop door de makelaar te laten doen. 

Huis verkopen zonder makelaar

Wil je je huis verkopen zonder makelaar in te schakelen? Dat is mogelijk. Je loopt dan wel tegen de beperking aan dat jouw huis niet Funda geplaatst kan worden, waardoor je veel minder potentiële kopers bereikt. Verder komt er bij de verkoop van een huis aardig wat bij kijken. Bedenk goed of je hier voldoende kennis van hebt, of dat het toch verstandiger is om te vertrouwen op de expertise van een makelaar.

Kosten huis op Funda 

Kies je er voor om zelf mee te helpen met de verkoop? We zetten je huis niet alleen op Funda, maar doen nog veel meer. Je weet precies waar je aan toe bent met een vaste all-in prijs!

Zelf je huis verkopen

samen met Pandinzicht
2095
1895,- All-in prijs
  • Woningopname
  • Advies verkoopprijs
  • Foto's en plattegronden
  • Digitale brochure
  • Verkoopbord
  • Funda plaatsing
  • Onderhandelingen
  • Opstellen koopovereenkomst
  • Begeleiding verkooptraject
makelaar Voorthuizen

Referentie

verkoper knoopkruid 12 - voorthuizen

De samenwerking met Mirjam van Pandinzicht verliep goed. Transparante werkwijze. Alles was snel geregeld. Wij hebben de bezichtigingen zelf gedaan. Communicatie verliep vlot. Mede door deze manier van werken was ons huis binnen een week verkocht.

Jouw huis op Funda met Pandinzicht

Wil je zorgeloos je huis op Funda laten plaatsen en tegelijkertijd profiteren van de expertise van een ervaren makelaar? Neem dan contact met ons op met en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het succesvol verkopen van je huis. We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek én waardebepaling.

zelf huis verkopen makelaar
Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.