Skip links

Online makelaar mét persoonlijk contact

Foto van Mirjam van de Kuilen
Mirjam van de Kuilen

06-48316886 | info@pandinzicht.com

LinkedIn >

De voordelen van een online makelaar 

Wil je je huis verkopen, maar niet teveel geld kwijt aan de makelaar? Doe dan een deel van de verkoop zelf. Pandinzicht is een online makelaar die het net even anders doet. Zo hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en een goede en transparante begeleiding van de verkoop. Zo heb je het voordeel van een scherp tarief én een goede ondersteuning. Wij helpen je graag met een zorgeloze verkoop van jouw huis.

 

Kies een online makelaar

Zelf je huis verkopen met Pandinzicht

Bekijk hier alle informatie over hoe je zelf je huis verkoopt, met hulp van een professionele makelaar!

Betrouwbaar advies en begeleiding op maat

Als online makelaar zetten wij graag een extra stap om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat behaalt. We begrijpen dat het verkopen van een huis een grote stap is en daarom zijn we altijd bereikbaar voor het geven van deskundig advies en begeleiding op maat. 

Transparante werkwijze

Bij Pandinzicht geloven we in transparantie. We vinden het belangrijk dat jij op de hoogte bent van alle stappen in het proces en dat je precies weet waar je aan toe bent. Daarom stellen wij al onze informatie duidelijk en overzichtelijk beschikbaar, zodat jij altijd kunt zien wat er speelt en welke beslissingen er genomen worden. Geen verrassingen, gewoon heldere communicatie. We zorgen ervoor dat potentiele kopers alle beschikbare informatie krijgen door het maken van een professionele digitale brochure. Met onze tips voor het geven van bezichtigingen, kom je beslagen ten ijs.  

Gemak en flexibiliteit

Het grootste voordeel van een online makelaar is het gemak en de flexibiliteit die het met zich meebrengt. Bij Pandinzicht kun je altijd terecht voor al je vragen en kun je zelf bepalen wanneer je bezichtigingen wilt plannen. 

Kostenbesparing

Een ander groot voordeel van een online makelaar is de kostenbesparing. Doordat wij alles online regelen, kunnen wij dit tegen een lager tarief aanbieden. Dit betekent dat jij kunt profiteren van een aantrekkelijke prijs, zonder in te leveren op kwaliteit en service. 

Altijd bereikbaar

Bij Pandinzicht staan wij altijd voor jou klaar. Wij begrijpen dat je vragen hebt en behoefte hebt aan advies en overleg. Of je nu wilt appen, mailen of telefoneren, wij zorgen ervoor dat jij snel geholpen wordt en dat al jouw vragen beantwoord worden. Geen lange wachttijden of onduidelijkheid, maar direct contact met een professional.

Conclusie

Het inschakelen van een online makelaar zoals Pandinzicht biedt vele voordelen. Van betrouwbaar advies en begeleiding op maat tot een transparante werkwijze en gemak en flexibiliteit. Daarnaast leidt het inschakelen van een online makelaar tot kostenbesparing en ben je altijd verzekerd van een bereikbare partner die jou graag helpt. Neem vandaag nog contact op met Pandinzicht en ontdek zelf de voordelen van een online makelaar.

Online aankoopmakelaar

Online makelaar aankoop

Wil je een huis kopen, en zie je het zitten om zelf de bezichtigingen en onderhandelingen te doen? Kies dan voor Pandinzicht als aankoopcoach. Voor € 550 helpen we jou bij het hele proces. Zo houd je het kopen van een huis makkelijk én betaalbaar!
 
Een aankoopcoach geeft professionele hulp op afstand. We staan als aankoopcoach tijdens het hele proces voor je klaar. Je krijgt het beste aankoopadvies en we beoordelen de koopovereenkomst.

online makelaar aankoopcoach
Wat is mijn huis waard?

Ontvang direct een gratis waarderapport én elk kwartaal een update.