Aankoopmakelaar in Barneveld en omgeving.

Aankoopmakelaar in Barneveld of omgeving nodig? Wij willen je graag begeleiden om jouw droomhuis aan te kopen. De makelaar die het huis verkoopt waar jij je oog op hebt laten vallen, behartigt de belangen van de verkoper. Wij willen graag voor jou het beste eruit te halen!

Voordat je beslist om ons als aankoopmakelaar in te schakelen is het mogelijk om eerst een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek te hebben waarin we onze werkwijze zullen toelichten.

Wanneer je besluit om met Pandinzicht in zee te gaan, zullen wij de volgende werkzaamheden graag voor jou uitvoeren:

  • Op een rijtje zetten van jouw woonwensen en het aandragen van woningen die daarbij aansluiten.
  • We gaan mee met het bezichtigingen van woningen.
  • Adviseren of er aanvullende onderzoeken nodig zijn, zoals een bouwkundige keuring.
  • Opvragen en doornemen van erfdienstbaarheden, kadastrale stukken, bestemmingsplannen, eventuele stukken van de VvE e.d.
  • Het voeren van de onderhandelingen en overige voorwaarden. Dit alles gaat uiteraard in nauw overleg met jou, waarbij we ons inzetten om voor jou het beste resultaat te behalen.
  • Bespreken en controleren van het voorlopig koopcontract en het monitoren van de belangrijkste data in het koopcontract.
  • Beoordelen van de notariële stukken, aanwezig bij de notaris en  de oplevering van de woning.
Neem contact op

Tarieven.

Wij rekenen een vast bedrag zodat je precies weet waar je aan toe bent. Voor de complete aankoopbegeleiding rekenen wij een tarief van € 1.199 incl. BTW. Bij meer dan drie bezichtigingen wordt een meerprijs van € 75 incl. BTW per bezichtiging gerekend.

Mocht je uiteindelijk niet tot aankoop van een woning overgaan dan zullen we € 250 incl. BTW in rekening brengen voor de gemaakte kosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan to e bent!

Combinatiedeal.

Aankoop én verkoop van jouw woning via Pandinzicht? Wanneer je kiest voor ons ‘PLUS pakket’ of ‘100% verkoop door Pandinzicht pakket’, profiteer dan van onze combinatiedeal en betaal slechts € 899 incl. BTW voor de aankoop van jouw woning.

Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar weet wat een woning waard is en of je niet teveel betaalt voor een huis.

Een aankoopmakelaar voert namens jou de onderhandelingen en zal een zo laag mogelijke prijs bedingen.

Als je verliefd wordt op een huis zie je soms de mindere kanten niet meer. Een aankoopmakelaar kijkt met een kritisch oog naar een huis en zal je hier op wijzen zodat je goed kunt afwegen of dit inderdaad je droomhuis is.

Als de koop rond is, zal door de verkoopmakelaar een voorlopige koopovereenkomst worden opgesteld. De aankoopmakelaar beoordeelt dit zorgvuldig en controleert ook de leveringsakte en nota van afrekening die de notaris maakt.

Aankoopmakelaar in Barneveld

Bemiddeld bij aankoop.

De kopers van deze woningen gingen jou voor en hebben gekozen voor Pandinzicht als aankoopmakelaar!


Wij komen graag met je in contact.