Zelf je huis verkopen met hulp van Pandinzicht.

Wil je zelf je huis verkopen? Dat kan bij Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed! Wat je zelf kunt en wilt doen, doe je zelf… en de rest doen wij. Bij ons betaal je alleen voor dat wat jij nodig hebt. Kies uit één van de drie onderstaande pakketten.

Zelf je huis verkopen, kies uit onze verkooppakketten.

BASIS.
€ 495

Bij dit pakket speel je zelf een grote rol bij de verkoop van jouw huis. Jij maakt de foto’s en schrijft een verkooptekst waarna wij dit gedurende 3 maanden op Funda plaatsen. Dit kan steeds met 3 maanden verlengd worden voor € 100. Vervolgens doe je zelf de bezichtigingen en onderhandelingen. Als de koper gevonden is, zullen wij alle afspraken vastleggen in een waterdichte koopovereenkomst. Door jouw eigen inbreng, profiteer je van een superscherp tarief!

COMPLEET.
€ 995

Als je kiest voor dit pakket komen wij langs voor het afgeven van een adviesverkoopprijs en zullen we de woning inmeten. Aan de hand van jouw foto’s en tekst maken wij een digitale verkoopbrochure en plaatsen we de woning op Funda, Facebook en andere relevante websites. Jij doet de bezichtigingen, wij de onderhandelingen. Als er een akkoord is, leggen wij dit uiteraard allemaal vast in een koopovereenkomst.

PLUS.
€ 1895

Hier gaan we nog een stap verder dan bij pakket Compleet. Wij maken professionele foto’s, 360 graden foto’s, een video, verkooptekst en plattegronden. Hiermee komt jouw huis met een uitgebreide presentatie én een hogere ranking op Funda. De bezichtigingen laten we aan jou over, de onderhandelingen doen wij. Ook hier zorgen we er natuurlijk voor dat alles goed wordt vastgelegd in een koopovereenkomst.

Meer weten over deze pakketten? Bekijk en vergelijk ze hier
Direct profiteren? Neem contact op

“De samenwerking met Pandinzicht is voor ons de perfecte oplossing geweest bij de verkoop van het huis. Nadat we besloten hadden het huis zelf te verkopen hebben we bij Pandinzicht het basisverkooppakket afgenomen. De daarin opgenomen diensten zijn supersnel en vakkundig opgepakt door Pandinzicht, wat de verkoop zeker ook heeft bespoedigd. Pandinzicht levert goede dienstverlening tegen een passend tarief!”

Verkoper Lijsterbeslaan 26 – Leusden

“De samenwerking met Pandinzicht is voor ons de perfecte oplossing geweest bij de verkoop van het huis. De diensten zijn supersnel en vakkundig opgepakt door Pandinzicht, wat de verkoop zeker ook heeft bespoedigd. Pandinzicht levert goede dienstverlening tegen een passend tarief!”

Verkoper Lijsterbeslaan 26 – Leusden

Advies nodig of een gratis waardebepaling?

Waar je ook voor kiest, je mag van ons altijd optimale service en kwaliteit verwachten! Wil je graag advies over welk pakket het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Wil je binnen 24 uur een gratis waardebepaling van jouw huis in je mailbox ontvangen? Kijk dan op ‘Wat is mijn huis waard‘ om een aanvraag in te dienen.

Alleen een koopcontract.

Heb je zelf al een koper gevonden en zijn de prijs en verkoopvoorwaarden vastgesteld, dan is het ook mogelijk dat je alleen een koopovereenkomst door ons laat opstellen voor een bedrag van € 175.

Neem contact op
Zelf je huis verkopen? 9 Tips voor het geven van een bezichtiging.

Tips & tricks.

Met hulp van onze tips lukt het jou om zelf je huis te verkopen. Wanneer je kiest voor Pandinzicht ontvang je gratis tips en een handige checklist voor verkoopstyling zodat je niets over het hoofd ziet. We geven je nu alvast 9 tips voor het geven van een bezichtiging.

Liever alles laten doen?

Kies dan voor 100% verkoop door Pandinzicht en wij nemen alles voor je uit handen.

Meer over 100% verkoop door Pandinzicht
huis te koop barneveld valkenier 31

Wij komen graag met je in contact.