Pandinzicht, een vernieuwende en voordelige makelaar.

Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed is een vernieuwende en voordelige makelaar; een klein no-nonsens kantoor met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Geen honderden woningen te koop hebben staan, maar minder woningen sneller en beter verkopen. Mirjam van de Kuilen is het gezicht achter Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed. Zij heeft in 2008 haar diploma Makelaar-taxateur onroerende zaken behaald en inmiddels ruim 12 jaar werkervaring opgedaan met de verkoop en verhuur van woningen en commercieel vastgoed, vastgoedbeheer en projectontwikkeling.

Pandinzicht kiest voor kwaliteit en neemt de tijd voor jou!

Vernieuwende en voordelige makelaar

Wie zit er achter Pandinzicht?

“Ik zet me voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen. Dit doe ik op een betrokken en persoonlijke wijze. Door steeds creatief en vernieuwend te zijn, ben je verzekerd van een pro-actieve makelaar.”  

Mirjam van de Kuilen

7 redenen om voor Pandinzicht te kiezen.

✔ De mogelijkheid om zelf een deel van de verkoopwerkzaamheden uit te voeren voor een nog aantrekkelijker tarief.

✔ Met jarenlange ervaring, een realistische no-nonsense aanpak en een professionele begeleiding wordt de verkoop van jouw woning een succes.

✔ Kwaliteit in plaats van kwantiteit; jij en jouw woning krijgen de aandacht die jij verdient.

✔ Vernieuwende en betrouwbare makelaar die met haar tijd mee gaat.

✔ Geen vlotte praatjes, maar gewoon doen wat er is afgesproken.

✔ Uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Door geen duur kantoorpand te hebben of in de nieuwste auto te rijden, kan Pandinzicht een scherp tarief bieden en kies je voor een voordelige makelaar.

✔ Veel aandacht voor verkoopstyling en het optimaal presenteren van de woning via de juiste kanalen.

Beoordeling.

“Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de service bij Pandinzicht. De communicatie verliep heel goed en duidelijk. Ik ben blij met de snelle verkoop van de woning en blij dat ik voor Pandinzicht heb gekozen.”

Bekijk alle referenties

Wij komen graag in contact.