Verkoopstyling.

Verkoopstyling is belangrijk in deze vluchtige tijd. Het is daarom van groot belang om je woning optimaal te presenteren. Er is maar één kans om een eerste indruk te maken en die moet perfect zijn. Door veel aandacht te besteden aan de verkoopstyling, het maken van goede foto’s, 360 graden foto’s en een virtual tour willen wij je woning aan alle kanten belichten om potentiële kopers te laten zien waarom jouw huis de moeite waard is om te bezichtigen.

Het is belangrijk om je woning voor een zo groot mogelijke doelgroep aantrekkelijk te maken. Hoe meer mensen het mooi vinden, hoe groter de kans op een goed bod.

Probeer je huis door de ogen van kijkers te zien en loop kritisch door elke ruimte. Vergeet ook de buitenkant niet. Mensen rijden vaak al een keer langs het huis voordat ze een afspraak maken. De tuin en voordeur is het eerste wat je ziet, dus zorg ervoor dat dit er netjes en verzorgd uit ziet.

verkoopstyling Barneveld
verkoopstyling barneveld

Onze aanpak.

Als gecertificeerd verkoopstylist werken wij via de methode van House of KIKI. Wij steken zelf de handen uit de mouwen om jouw woning een volledige restyling te geven. In elke ruimte gaan wij aan de slag om deze zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Wij zijn ervan overtuigd dat je op deze manier een hogere verkoopprijs weet te realiseren!

Eerst gaan we de woning bekijken en aan de hand daarvan maken wij een voorstel van wat er aan tijd en eventuele accessoires of meubels nodig is om jouw huis verkoopklaar te maken. Ook het plaatsen van meubels, koop of huur, is mogelijk om een leegstaande woning of nieuwbouwwoning een stuk aantrekkelijker te maken. Als de restyling achter de rug is, maken wij professionele foto’s maken voor de verkoop.

Oude situatieNieuwe situatie na verkoopstyling

Deze woning is door Pandinzicht verkocht en op ons advies is gebruik gemaakt van lichte en neutrale kleuren.

We komen graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel te maken! Dit is ook mogelijk voor woningen die bij een andere makelaar in de verkoop staan.

Ik wil contact opnemen

Digitale verkoopstyling.

Het is ook mogelijk om digitaal aan potentiële kopers te laten zien hoe een woning eruit ziet als het opnieuw is ingericht. Bij leegstaande woningen kan dit mensen over de streep trekken om een woning te kopen. Ze zien dan wat er in een kamer past en geven een sfeervol beeld in plaats van een kale kamer.

Ik wil contact opnemen
Verkoopstyling voor en naVerkoopstyling voor en na

Wij komen graag met je in contact.